WAAROM LAVISH

We zijn dan wel een jong bedrijf, maar met ons inventieve productportfolio willen we de wereld veroveren. In de afgelopen jaren hebben we ons merk in veel landen gelanceerd, waar we nu een graag geziene gast zijn bij clubs, bars, feestjes en evenementen. Hoe we blijven vlammen? De passie voor ons vakmanschap is de basis. We zijn trots op ons werk en willen mensen verwonderen met onze creaties, op feestjes, met vrienden en natuurlijk het liefste in de zon. Het onderhouden van goede relaties met onze afnemers en het bewaken van constante hoge kwaliteit is hierbij cruciaal.

HIGHEST PERCENTAGE IN TOPQUALITY

Naast ons brede scala aan unieke smaken, is Lavish een van de weinige merken met een hoger alcoholpercentage van 10% tot 21% in onze ready to drink cocktails. Waarbij we in staat zijn geweest deze te mixen met behoud van alle natuurlijke smaken in elke mix. That’s magic as well.

NATURALLY MAGIC

Pure producten die zo min mogelijk gebruik maken van kunstmatige ingrediënten worden steeds populairder. Absintalsem is het kruid dat al eeuwen wordt gebruikt als hét ingrediënt in absint en andere alcoholische dranken. Door de afgestemde toevoeging van absintalsem geven we onze zoete Grape Absinthe en friszure Green Apple Absinthe een extra boost. Vanuit de eigen krachtige smaken, zonder kunstmatige toevoegingen.

AN INTERNATIONAL BRAND WITH GLOBAL TASTE

Lavish wordt geproduceerd in Europa. Refresco is een van onze productiepartners in de EU. Bij hen brengen we alle essentials voor onze mixes samen, zo creëren we de magische smaken van onze cocktails en drinks met de beste ingrediënten van over de hele wereld.

Lavish_Nederland_Drink_Lavish_Vodka_Koop_Lavish_Rum_Cola_Bestel_Lavish_Absinthe_Of_Lavish_Cocktails

Lavish combineert verfijnd vakmanschap met de beste ingrediënten voor een unieke lijn van intense smaakervaringen. De blends zijn ontstaan uit liefde voor smaak en het leven, gemixt met inspiratie die is opgedaan door te reizen en mensen over de hele wereld te ontmoeten. Prikkelende cocktails met een twist, zorgvuldig gemixt en voor iedereen bereikbaar.

Privacy Policy