MIX IT UP!

ENDLESS CHOICES

We experimenteren met originele ingrediënten, smaken en bereiding. Consumenten zijn op zoek zijn naar nieuwe smaakervaringen binnen het mixdrink-segment. Altijd en wereldwijd. Daarom introduceren we naast onze klassieke wodkadrankcocktails diverse tintelende fruitsmaken, Lavish rum-cola en een verrassend wodka-recept met hennep. Verrassende smaken met kwalitatieve ingrediënten met ‘iets extra’s’…. in the perfect mix.

SIGNATURE

COCKTAILS

Onze nieuwste Lavish Signature cocktaillijn bestaat uit luxe smaken en heeft een high class premium uitstraling.

FRUITY

FAVORITES

Lavish Vodka Cocktails zijn een sensuele combinatie van tot drie keer aan toe gefilterde en gedistilleerde premium vodka gemixt met populaire fruitige smaken waarvan sommige voorzien van absinthe.

CLASSICS

WITH A KICK

Lavish Extreme is de sterkste versie van het originele Lavish wodka-recept. Pure gefilterde vodka gecombineerd met de wereldberoemde energiedranksmaak. Bevat geen cafeïne of taurine.

PREMIUM

VODKA

Onze rijke, maar soepele vodka is gemaakt in de provincie Wielkopolska in Polen, en bestaat volledig uit pure, natuurlijke ingrediënten. 100% fijne rogge en tarwe en zuiver artesisch bronwater.

PREMIUM HEMP

VODKA

Nog zo’n magische mix: vodka & hemp. New good friends. Onze nieuwe Premium Hemp Vodka wordt met uitsluitend natuurlijke bestanddelen in Polen gemaakt, met rauwe hennep en zuiver bronwater.

 

BUBBLE KUSH

HEMP VODKA

Een gevoel van Nostalgie. Onze nieuwe Bubblegum Kush Hemp Vodka is een zachte spirit met een subtiel snoepjes aroma en nootjes. Met zijn subtiele roze kleur en karakteristieke bubblegum geur brengt hij je terug naar het verleden.

Lavish_Nederland_Drink_Lavish_Vodka_Koop_Lavish_Rum_Cola_Bestel_Lavish_Absinthe_Of_Lavish_Cocktails

Lavish combineert verfijnd vakmanschap met de beste ingrediënten voor een unieke lijn van intense smaakervaringen. De blends zijn ontstaan uit liefde voor smaak en het leven, gemixt met inspiratie die is opgedaan door te reizen en mensen over de hele wereld te ontmoeten. Prikkelende cocktails met een twist, zorgvuldig gemixt en voor iedereen bereikbaar.

Privacy Policy